Kostenloses Verschenken von 2 oder mehr Mysteryboxen!

FAQ: Alles, was Sie über FanMysteryBox wissen müssen

Was ist FanMysteryBox?

FanMysteryBox is een nieuw en leuk concept voor voetbalshirts. Het biedt liefhebbers van het spel een nieuwe manier om hun passie te tonen. Door middel van een abonnement ontvangen fans maandelijks een mysterybox met daarin een willekeurig voetbalshirt, ook zijn de mysteryboxen los te koop

De charme van FanMysteryBox schuilt in het onbekende; de inhoud blijft altijd een verrassing. Dit zorgt voor een spannend moment. De box bevat officiële clubmerchandise of zeldzame voetbalshirts die verzamelaars geweldig vinden.

In onze hedendaagse wereld, waar personalisatie en exclusiviteit centraal staan, sluit FanMysteryBox naadloos aan. Het geeft fans de kans zich te onderscheiden met bijzondere producten. Of je nu een verfijnde supporter bent of geniet van de dynamiek van een spannende match, FanMysteryBox biedt een unieke manier om je sportbeleving te verrijken.

Abonnementsdetails FanMysteryBox

Kies uit diverse abonnementen bij FanMysteryBox, van kwartaal tot jaarlijkse pakketten. Na betaling verrassen we je maandelijks met een mysterybox gevuld met een voetbalshirt.

Wat voor items kan ik verwachten in mijn FanMysteryBox?

Als je besluit de spannende wereld van de FanMysteryBox te verkennen, kun je een scala aan verbluffende en bijzondere items verwachten die zorgvuldig zijn vervaardigd om jouw status als fan naar een hoger niveau te tillen. Elke box is speciaal samengesteld met een wereld aan verrassingen.

Hoeveel kost een FanMysteryBox-abonnement?

Om de spanning en verrassing van het ontvangen van exclusieve fanartikelen elke maand te ervaren, biedt FanMysteryBox verschillende flexibele abonnementsopties tegen diverse prijspunten. Afhankelijk van hoe lang je verbonden wilt blijven en hoe vaak je nieuwe verrassingen in je brievenbus wilt vinden, kun je kiezen uit onderstaande opties:

  • Kwartaalabonnement: Ontvang elke vier maanden een doos vol verrassingen met een scala aan spannende artikelen. Voor de speciale prijs van €144,00 per kwartaal, vul je jouw leven met nieuwe en fascinerende producten. Dit abonnement bespaart u €56,00 in totaal, Ook is het een geweldige manier om jezelf of een ander geregeld te trakteren. Ervaar het gemak en de voorpret wanneer een zorgvuldig samengestelde selectie rechtstreeks naar je voordeur komt. Laat je voordeur kennismaken met deze mysteryboxen en tover elke maand om in een feest.
  • Halbjähriges Abonnement: Ontvang elke zes maanden een mysterybox vol verrassingen met een scala aan spannende artikelen. Voor de lage prijs van €225,00 per halfjaar, vul je jouw leven met nieuwe en fascinerende producten. Dit abonnement bespaart u €75,00 in totaal, Ook is het een geweldige manier om jezelf of een ander geregeld te trakteren.
  • Jaarabonnement: De ideale optie voor maarliefst € 405,00 haalt u een heel jaar lang elke maand plezier de deur binnen, Daarnaast bespaart u ook nog eens € 195,00 beloon jezelf of een ander met een jaar lang vol verrassingen. Ervaar het gemak en de voorpret wanneer een zorgvuldig samengestelde selectie rechtstreeks naar je voordeur komt.

Het is belangrijk om te benadrukken dat ongeacht welke prijsoptie je ook kiest, alle prijzen altijd inclusief de verzendkosten en BTW zijn. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan bij het afrekenen. Met deze gevarieerde abonnementsopties streeft FanMysteryBox ernaar om aan de behoeften en voorkeuren van elke soort fan tegemoet te komen, en tegelijkertijd een continuous element van anticipatie en vreugde toe te voegen aan je dagelijkse leven.

Een screenshot uit onze webshop.

Kan ik een abonnement cadeau doen?

FanMysteryBox biedt de mogelijkheid een abonnementscadeau te schenken. Voer tijdens het afrekenen de ontvangergegevens in en voeg een persoonlijke boodschap toe. Het cadeau-abonnement functioneert als een standaardabonnement; de ontvanger krijgt maandelijks een nieuwe doos.

Losse MysteryBoxen voor Eenmalige Aankopen

Indien een abonnement niet aansluit bij jouw wensen, bieden we de optie tot een eenmalige aankoop van een MysteryBox. Zo profiteer je eenmalig van een exclusief, gelimiteerd voetbalshirt zonder verdere verplichtingen. Verken de beschikbare boxen en selecteer de variant die jou het meest aanspreekt.

Cadeau voor Speciale Gelegenheden

MysteryBoxen vormen het ideale geschenk voor verjaardagen, feestdagen en belangrijke momenten. Kies een box die past bij de interesses van je vriend, familielid of collega voor een gegarandeerde glimlach. Een FanMysteryBox staat garant voor een originele en spannende verrassing.

Probeer het Eerst Uit

Overweeg je een abonnement maar ben je nog niet overtuigd? Start dan met een eenmalige MysteryBox. Zo kun je zelf ontdekken wat FanMysteryBox in petto heeft voordat je een abonnement neemt. Ervaar de kwaliteit en variatie van de voetbalshirts en maak daarna pas je keuze.

Wat moet ik doen als ik problemen heb met mijn bestelling?

Bij problemen met je bestelling, zoals ontbrekende of beschadigde items, kun je de klantenservice van FanMysteryBox contacteren. vul het contactformulier op de website in. Wij streven ernaar om alle kwesties spoedig op te lossen.

Zijn de producten in de FanMysteryBox officieel gelicentieerd?

Ja, alle producten in de FanMysteryBox zijn officieel gelicentieerd en authentiek. FanMysteryBox werkt samen met bekende clubs en merken om ervoor te zorgen dat je alleen de beste en meest betrouwbare merchandise ontvangt.

Kan ik kiezen welke clubproducten ik ontvang?

De FanMysteryBox draait om verrassingen; je weet nooit wat je krijgt. De onvoorspelbaarheid maakt het uniek! In elke box zit een voetbalshirt van diverse voetbalclubs en -competities, wat maandelijks voor spanning zorgt bij het openen.

Je kunt geen inhoud kiezen, maar we houden rekening met voorkeuren. Geef aan welke club of land je liever vermijdt, bijvoorbeeld als supporter van Club A wil je niets van rivaal Club B. Je kunt ook kleurvoorkeuren doorgeven, zodat de box aansluit bij jouw smaak.

Zo blijft de FanMysteryBox een spannend mysterie, maar voorkomen we grote teleurstellingen. Elke levering is een avontuur, met respect voor jouw voetbalvoorkeur.

Diesen Beitrag teilen:
Wählen Sie die Felder aus, die angezeigt werden sollen. Andere werden ausgeblendet. Durch Ziehen und Ablegen können Sie die Reihenfolge ändern.
  • Bild
  • SKU
  • Bewertung
  • Preis
  • Lagerbestand
  • Beschreibung
  • Gewicht
  • Abmessungen
  • Zusätzliche Informationen
  • In den Warenkorb legen
Klicken Sie außen, um die Vergleichsleiste auszublenden
Vergleichen Sie