Kostenloses Verschenken von 2 oder mehr Mysteryboxen!

Schlechte Ergebnisse der Niederlande bei der EM 2024

Het EK 2024 in Duitsland heeft voor Nederland wisselende resultaten opgeleverd. Ondanks een paar teleurstellingen is Nederland er toch in geslaagd om door te gaan naar de knock-outfase. Hieronder een overzicht van de wedstrijden en de resultaten van Nederland.

Wedstrijden en Resultaten

Nederland vs Polen

Op 16 juni 2024 speelde Nederland tegen Polen in het Volksparkstadion in Hamburg. Deze wedstrijd eindigde in een 2-1 overwinning voor Nederland. Memphis Depay opende de score met een fraai doelpunt, gevolgd door een tweede doelpunt van Cody Gakpo. Polen wist nog een tegendoelpunt te scoren, maar het was niet genoeg om Nederland van de overwinning te houden. Deze winst gaf de Nederlandse fans hoop op een succesvolle campagne, vooral gezien het feit dat Polen een geduchte tegenstander is met sterke spelers zoals Robert Lewandowski.

Nederland vs Frankrijk

Op 21 juni 2024 stond Nederland tegenover Frankrijk in Leipzig. De wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel. Hoewel Nederland een solide verdediging liet zien, kon het team geen doelpunten maken. Virgil van Dijk en Stefan de Vrij speelden een cruciale rol in het afweren van de aanvallen van Frankrijk, met name van spelers als Antoine Griezmann en Kylian Mbappé. Het gebrek aan doeltreffendheid in de aanval kostte Nederland echter waardevolle punten, wat de druk verhoogde voor hun laatste groepswedstrijd​.

Nederland vs Oostenrijk

De beslissende wedstrijd vond plaats op 25 juni 2024 tegen Oostenrijk in het Olympiastadion in Berlijn. Nederland verloor met 3-2 van Oostenrijk. Memphis Depay en Cody Gakpo wisten opnieuw te scoren, maar de Nederlandse verdediging kon de snelle en efficiënte aanvallen van Oostenrijk niet tegenhouden. Deze nederlaag bracht Nederland in een benarde positie, maar dankzij eerdere resultaten en een beter doelsaldo konden ze toch door naar de volgende ronde als een van de beste nummers drie​.

Opmerkelijke Resultaten van Andere Teams

Spanien

Een van de meest opvallende prestaties tijdens het EK 2024 is die van Spanje. Het Spaanse team heeft een indrukwekkende reeks wedstrijden neergezet en is tot nu toe ongeslagen. Spanje wist al hun groepswedstrijden te winnen en liet zowel verdedigend als aanvallend sterk spel zien. Ze scoorden vijf doelpunten en kregen er geen enkele tegen. Hun solide verdediging en krachtige aanvallen hebben hen gepositioneerd als een van de favorieten voor de titel​​.

Deutschland

Duitsland zorgde voor een sensationele overwinning door met 5-1 te winnen van een sterke tegenstander. Deze dominante prestatie onderstreept hun potentieel en maakt hen een team om rekening mee te houden in de volgende fases van het toernooi. Duitsland’s aanval was bijzonder effectief, met meerdere spelers die hun naam op het scorebord zetten. Deze overwinning heeft hun status als een van de favorieten voor de titel versterkt​.

Resultaten van Alle Poules

Poule A

  1. Deutschland: 7 punten
    Duitsland toonde zijn dominantie met twee overwinningen en een gelijkspel, wat hen de top van de groep opleverde. Hun aanvallende kracht en sterke verdediging maakten hen een geduchte tegenstander.
  2. Schweiz: 5 punten
    Zwitserland wist ongeslagen te blijven in de groepsfase met één overwinning en twee gelijke spelen. Hun consistente prestaties leverden hen een verdiende tweede plaats op.
  3. Ungarn: 3 punten
    Hongarije behaalde een overwinning maar verloor tweemaal, wat hen op de derde plaats in de groep zette. Ondanks hun inspanningen konden ze niet door naar de volgende ronde.
  4. Schotland: 1 punt
    Schotland had een moeilijke groepsfase met slechts één gelijkspel en twee nederlagen. Hun enige punt kwam uit een gelijkspel tegen Hongarije.

Poule B

  1. Spanien: 9 punten
    Spanje was onverslaanbaar in de groepsfase, met drie overwinningen en geen tegendoelpunten. Ze toonden hun kracht en vormden een groot gevaar voor elke tegenstander.
  2. Italien: 4 punten
    Italië had een gemengd succes met één overwinning, één gelijkspel en één nederlaag. Ze eindigden als tweede in de groep dankzij hun doelsaldo.
  3. Kroatien: 2 punten
    Kroatië had moeite om zijn wedstrijden te winnen, met twee gelijke spelen en een nederlaag. Hun aanvallende kracht bleek onvoldoende om verder te komen.
  4. Albanien: 1 punt
    Albanië behaalde slechts één gelijkspel en verloor twee keer, wat hen op de laatste plaats in de groep bracht.

Poule C

  1. Engeland: 5 punten
    Engeland eindigde bovenaan de groep met één overwinning en twee gelijke spelen. Hun sterke verdediging speelde een sleutelrol in hun succes.
  2. Dänemark: 3 punten
    Denemarken speelde al hun wedstrijden gelijk, wat hen op de tweede plaats bracht dankzij hun consistente spel.
  3. Slowenien: 3 punten
    Slovenië eindigde eveneens met drie gelijke spelen, maar had een slechter doelsaldo dan Denemarken, waardoor ze derde eindigden.
  4. Serbien: 2 punten
    Servië had twee gelijke spelen en een nederlaag, wat hen op de laatste plaats zette in de groep.

Poule D

  1. Österreich: 6 punten
    Oostenrijk won twee van hun drie wedstrijden en eindigde als eerste in de groep. Hun aanvallende kracht en solide verdediging zorgden voor hun succes.
  2. Frankreich: 5 punten
    Frankrijk bleef ongeslagen met één overwinning en twee gelijke spelen, wat hen de tweede plaats opleverde.
  3. Niederlande: 4 punten
    Nederland behaalde één overwinning, één gelijkspel en één nederlaag. Hun prestatie was net genoeg om door te gaan als een van de beste nummers drie.
  4. Polen: 1 punt
    Polen had een teleurstellende campagne met slechts één gelijkspel en twee nederlagen, wat hen uitschakelde van verdere deelname.

Poule E

  1. Rumänien: 3 punten (na 2 wedstrijden)
    Roemenië stond bovenaan de groep na twee wedstrijden, met één overwinning en één nederlaag.
  2. Belgien: 3 punten (na 2 wedstrijden)
    België had ook drie punten na twee wedstrijden, met één overwinning en één nederlaag, gelijk met Roemenië op punten.
  3. Slowakei: 3 punten (na 2 wedstrijden)
    Slowakije had een gelijk aantal punten als België en Roemenië, met één overwinning en één nederlaag.
  4. Ukraine: 3 punten (na 2 wedstrijden)
    Oekraïne stond gelijk met de andere teams in de groep met drie punten uit twee wedstrijden, wat de groep zeer competitief maakte.

Poule F

  1. Portugal: 6 punten (na 2 wedstrijden)
    Portugal stond bovenaan de groep met twee overwinningen uit twee wedstrijden, waardoor ze hun dominantie toonden.
  2. Türkei: 3 punten (na 2 wedstrijden)
    Turkije had één overwinning en één nederlaag, wat hen de tweede plaats opleverde na twee wedstrijden.
  3. Tschechische Republik: 1 punt (na 2 wedstrijden)
    Tsjechië had één gelijkspel en één nederlaag, waardoor ze op de derde plaats stonden in de groep.
  4. Georgien: 1 punt (na 2 wedstrijden)
    Georgië had hetzelfde aantal punten als Tsjechië, met één gelijkspel en één nederlaag.
Diesen Beitrag teilen:
Wählen Sie die Felder aus, die angezeigt werden sollen. Andere werden ausgeblendet. Durch Ziehen und Ablegen können Sie die Reihenfolge ändern.
  • Bild
  • SKU
  • Bewertung
  • Preis
  • Lagerbestand
  • Beschreibung
  • Gewicht
  • Abmessungen
  • Zusätzliche Informationen
  • In den Warenkorb legen
Klicken Sie außen, um die Vergleichsleiste auszublenden
Vergleichen Sie