Gratis verzending bij 2 of meer Mysteryboxen!

Halfjaar abonnement

216.00

Verdien 2.160 Points met deze aankoop.

Geschatte levering:
19 - 26 sep, 2024
Gratis verzending & retourneren:
Op alle bestellingen boven 50.00
Vertrouwensinsigne
Gegarandeerd veilig afrekenen

Product Details

Voetbal Mystery Box Halfjaarabonnement

Ontdek de spanning en het plezier van onze exclusieve Voetbal Mystery Box! Met het halfjaarabonnement ontvangt u maar liefst 6 unieke voetbalshirts per halfjaar, zorgvuldig geselecteerd om uw collectie te verrijken en uw passie voor voetbal te voeden.

Wat krijgt u:

6 Unieke Voetbalshirts: Elk shirt is zorgvuldig gekozen om u te verrassen en te plezieren, met een mix van club- en landenteams van over de hele wereld.

Flexibele Leveringsopties: U kunt kiezen uit drie verschillende leveringsopties om aan uw voorkeuren te voldoen:

  • Elke Maand een Shirt: Ontvang maandelijks een nieuw, fascinerend shirt. Perfect voor degenen die regelmatig een verrassing willen.
  • Twee Keer Drie Shirts: Krijg elk kwartaal drie shirts tegelijk. Ideaal voor degenen die van een grotere onthulling houden.
  • Een Keer Zes Shirts: Ontvang één keer per halfjaar zes shirts. De ultieme verrassing voor elke echte voetbalfan die van een grootse onthulling houdt.

Waarom Kiezen voor FanMysteryBox?

  • Unieke Collectie: Breid uw collectie uit met shirts die u anders misschien nooit zou vinden.
  • Kwaliteitsgarantie: Elk shirt is van hoge kwaliteit en zorgvuldig geselecteerd door ons team van voetbalfanaten.
  • Verrassingselement: Beleef de spanning van het onvoorziene en ontdek nieuwe clubs en landen om te ondersteunen.

Abonneer u vandaag nog op het Voetbal Mystery Box Halfjaarabonnement en dompel uzelf onder in een wereld van voetbalpassie en verrassingen! Of het nu voor uzelf is of als het perfecte cadeau voor een andere voetballiefhebber, onze box zorgt elke keer voor een betoverend moment. Doe mee met de Voetbal Mystery Box familie en laat u verrassen door de mooiste shirts van over de hele wereld!

Inhoud van de Box

Het “Halfjaarabonnement” kan de volgende boxen bevatten:

Country MysteryBox De “Country MysteryBox” is een schatkamer voor fans die het wereldwijde bereik van voetbal willen vieren. Elke doos bevat authentieke shirts die verschillende landen vertegenwoordigen, waardoor je de essentie van het internationale voetbal van dichtbij kunt meemaken. Van iconische shirts gedragen door legendarische spelers tot minder bekende juweeltjes, elke box viert de eenheid en diversiteit van de sport.

Classic MysteryBox De “Classic MysteryBox” neemt je mee op een reis door het wereldwijde voetballandschap. Elke doos bevat een selectie van shirts uit verschillende competities en toernooien, zoals de Spaanse La Liga, de Japanse J1 League en vele anderen. Het is een viering van de diversiteit van voetbal en een kans om onverwachte schatten te ontdekken.

23/24 Season MysteryBox De “23/24 Season MysteryBox” is een must-have voor elke voetbalfan die het huidige seizoen wil beleven. Elke box bevat exclusieve shirts uit het seizoen 23/24, zodat je op de eerste rij zit voor alle actie. Of je nu houdt van topcompetities of opkomende teams, deze box biedt een ongeëvenaarde verbinding met het huidige voetballandschap.

Special MysteryBox De “Special MysteryBox” eert het innovatieve en onvergetelijke. Van unieke jubileumontwerpen tot herdenkingsshirts van historische wedstrijden, elke box biedt een venster op de meest opmerkelijke momenten in de voetbalgeschiedenis. Elk shirt vertelt een uniek verhaal en draagt bij aan de rijke geschiedenis van de sport.

Extra Beloningen

Als extra beloning wordt er bij elke box een exclusieve sticker en een gelimiteerde editie spelerskaart gratis meegeleverd. Deze extra’s zijn alleen beschikbaar voor halfjaarabonnees, waardoor elke box nog specialer wordt.

Hoe te Bestellen?

Abonneer je vandaag nog op het Halfjaarabonnement en mis geen enkele verrassing meer! Tijdens het afrekenproces kun je je voorkeuren aangeven, zodat elke box perfect bij jouw smaak past. Voor specifieke wensen of uitzonderingen kun je gebruik maken van het open notitieveld.

Levertijd

Gemiddelde levertijd: Elke box wordt verzonden op de eerste werkdag van het nieuwe kwartaal, zodat je precies weet wanneer je je volgende verrassing kunt verwachten.

Wat kun je Verwachten in jouw Halfjaarabonnement?

Wat voor items kun je verwachten?

  • Voetbalshirts uit verschillende seizoenen, zoals 2023/2024, 2022/2023, 2021/2022 en 2020/2021;
  • Wedstrijdshirts van voetbalclubs en landen;
  • Producten van topmerken zoals Nike, Adidas, Puma en Kappa;
  • Shirts uit competities zoals de Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 en vele anderen.

Met het Halfjaarabonnement ben je verzekerd van een constante stroom van verrassingen die je keer op keer zullen verrassen en blij maken. Mis niets en sluit je aan bij onze community van enthousiaste abonnees!

Verwante producten

Selecteer de velden die moeten worden weergegeven. Andere worden verborgen. Sleep om de volgorde te wijzigen.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Description
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Add to cart
Klik buiten om de vergelijkingsbalk te verbergen
Vergelijk